Nieuws

WZA kiest voor oplossing FlexVirtual met Pure Storage

Wilhelmina Ziekenhuis Assen stond dit jaar voor haar Storage en Back-up vervanging.

Na een RFP (Request For Proposal) uitvraag hebben drie partijen een zo goed mogelijk en passende aanbieding mogen doen.  

Presentatie van de aanbiedingen volgde en daarbij zijn ook de kosten voor het 5e en 6levensjaar meegenomen.

Hierbij is de keuze van WZA uiteindelijk op de oplossing van FlexVirtual gevallen. 

Wilhelmina Ziekenhuis Assen heeft gekozen voor een storage oplossing van Pure Storage verdeeld over twee locaties die active/active draait. Daarnaast zijn er switches van Dell/Broccade en een backup oplossing van Dell Technologies geselecteerd. 

In de huidige tijd leveren lange levertijden veel IT projecten hoofdbrekens op, in het geval van Pure Storage was dit helemaal niet aan de orde. De levertijd van drie weken voor de Pure Storage, de snelle implementatie en het begeleiden van het migratie traject heeft mede bijgedragen aan de tevredenheid van de klant. Daarnaast is de goede voorbereiding en het bespreken van voor- en nadelen voor bepaalde keuzes en de samenwerking met het projectteam van WZA in goede aarde gevallen. De uitmuntende technische kennis in combinatie met een nuchtere en pragmatische aanpak werd hierin zeer gewaardeerd. 

Vieren met taart!

Het project is inmiddels helemaal naar wens uitgerold, inclusief de migratie van de oude storage omgeving naar Pure Storage. Afgelopen week is het project naar tevredenheid opgeleverd en dat hebben natuurlijk met een taartje gevierd.

Vieren met taart!