Blog

Verbeter de gebruikerservaring met Unified Endpoint Management

De manier waarop organisaties werken verandert continu, maar de opdracht aan IT blijft hetzelfde: werknemers op een veilige en gebruiksvriendelijke manier de apps en services bieden die zij nodig hebben om – waar dan ook – productief te kunnen zijn.

Het belang van de digitale gebruikerservaring

Een goede digitale gebruikerservaring, ook wel DEX (digital employee experience) genoemd, stelt werknemers in staat prettig te werken en productief te zijn. Volgens een onderzoek van Forrester is een goede gebruikerservaring waardevol voor medewerkers en de organisatie als geheel. Maar liefst 77% van HR-verantwoordelijken zegt dat initiatieven op het gebied van gebruikerservaring de omzet hebben verhoogd, en 61 procent zegt dat deze inspanningen de winstgevendheid binnen 2 jaar hebben verbeterd. Gemotiveerde en productieve medewerkers leiden immers tot betere ervaringen voor jouw klanten.

Modern beheer voor moderne organisaties

Het snel en effectief kunnen oplossen van problemen die medewerkers hinderen bij het behalen van hun doelen is de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie. Bij de ondersteuning van de steeds mobielere werknemers worden IT-teams geconfronteerd met het feit dat legacy beheeroplossingen duurder, complexer en minder veilig zijn dan wenselijk is.

VMware Workspace ONE verbetert DEX in de hele organisatie

VMware Workspace ONE is het platform dat elke app op elk apparaat levert en beheert door toegangsbeheer, applicatiebeheer en multiplatform endpointbeheer te integreren. Met analyses, inzichten en automatisering helpt het je om complexiteit en beveiliging te beheren om een flexibele digitale werkplek te leveren zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring, zodat jouw hybride werknemers optimaal kunnen werken, waar ze zich ook bevinden.

Meer weten?

Download het whitepaper VMware Workspace ONE – the solution for digital employee experience, of neem contact met ons op om te bespreken hoe Workspace ONE jouw organisatie kan helpen gebruikers meer tevreden en productiever te maken.