Blog

Optimaliseer de digitale ervaring van eerstelijnswerkers

Eerstelijnswerkers, die een groot deel van de beroepsbevolking uitmaken, zijn actief in essentiële en niet-essentiële sectoren waaronder de detailhandel, de gezondheidszorg en logistiek. Deze werknemers, die vaak mobiel werken, zijn steeds meer afhankelijk van technologie om toegang te krijgen tot de data en applicaties die ze nodig hebben om hun werk te doen.

Specifieke uitdagingen

Wat zijn de belangrijkste problemen waarmee frontline organisaties momenteel worden geconfronteerd? Download onze infographic om meer te weten te komen over de kritische use cases voor eerstelijnswerkers in verschillende sectoren, hoe zij omgaan met digitale technologieën en hoe VMware Workspace ONE de digitale transformatie kan versnellen.

Devices centraal

Typerend voor eerstelijnswerkers is dat ze gebruik maken van mobiele apparatuur: van tablets tot bring your own (BYO) of COPE (corporate-owned, personally-enabled)-apparaten, wearables en kiosk PC’s. Dit brengt een aantal specifieke uitdagingen met zich mee voor organisaties, die een naadloze, veilige en prettige digitale gebruikerservaring moeten bieden om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Unified Endpoint Management (UEM)

Door mobile device management (MDM) en enterprise mobility management (EMM)-mogelijkheden te combineren, stelt UEM organisaties in staat om met één enkel platform elk endpoint te beheren voor maximale zichtbaarheid en beveiliging.

De voordelen van Workspace ONE UEM

Verhoog de efficiëntie en optimaliseer processen
Vereenvoudig staging, beheer en ondersteuning van bedrijfskritische device-implementaties

Verbeter de werknemerservaring
Lever een naadloze, geoptimaliseerde digitale ervaring om werknemers productief en betrokken te houden

Minimaliseer de downtime van apparaten
Ondersteun en help werknemers proactief met issues en problemen voordat ze impact hebben op de bedrijfsprocessen

Ondersteun elke use case
Ondersteun nieuwe technologieën die de productiviteit en ervaring van werknemers verbeteren, zoals BYO en IoT

Meer weten?

Download voor meer informatie het ebook Empower Frontline Workers with Workspace ONE of neem contact met ons op om de voordelen van WorkspaceONE voor jouw organisatie te ontdekken.