End User Computing (EUC) omschrijft de wijze waarop je een werkplek en applicaties aanbiedt aan de eindgebruiker. Hier zijn meerdere manieren voor. Het betreft een digitale werkplek die door eindgebruikers wordt benaderd. De gebruikerservaring is daarom een belangrijke invalshoek om te bepalen welke manier het beste past bij jouw organisatie.

Bij FlexVirtual noemen we dit ook wel ’workspace experience’. Het gaat immers om het beschikbaar maken van applicaties aan gebruikers in je organisatie met een juiste gebruikerservaring.

Toepassingen End User Computing

Er zijn meerdere redenen waarom jij met jouw bedrijf op zoek bent naar een EUC-oplossing die meerwaarde biedt voor jouw werknemers. De werkomgeving die EUC creëert is gemakkelijk te gebruiken zonder kennis van netwerk of opslag. EUC-oplossingen zijn toe te passen bij onder andere:

Toepassingen End User Computing

Satellietvestigingen

Voor bedrijven die afgezonderd liggen van het hoofdkantoor biedt EUC een oplossing voor de consistentie van applicaties in het werkproces. Het is gemakkelijk nieuwe gebruikers aan de applicaties toe te voegen, waardoor op verschillende locaties met dezelfde applicatie kan worden gewerkt.

Licentiegebruik

De EUC-omgeving kan worden ontworpen om alles te bieden wat gebruikers nodig hebben om het werk uit te voeren. Er zijn geen verdere externe installaties vereist en er hoeft dus maar één licentie te worden beheerd.

Thuiswerken

Het digitale werkveld wordt steeds complexer. Een EUC-oplossing is een eerste stap richting ’cloud computing‘ zonder bedrijfsstandaarden te verbreken. De applicaties zijn gemakkelijk te benaderen, wat flexibel en thuis werken zeer toegankelijk maakt. Werknemers kunnen met meerdere apparaten hetzelfde platform bereiken.

FlexVirtual faciliteert zeer gemakkelijk te begrijpen EUC-omgevingen. Ons doel is een efficiënte en mobiele werkplekomgeving aan te bieden, zodat jij naar wens verder kunt met jouw bedrijfsproces. Wij maken EUC-oplossingen waar weinig systeemexpertise voor eindgebruikers is vereist, wat een vloeiende introductie van nieuwe technologieën mogelijk maakt.

NIEUWSTE CASES

Projecten waar we trots op zijn

Partners van FlexVirtual

OPLOSSINGEN

Wat wij doen

Coriene Kreulen

Als spin in het web regel ik alle zaken op de backoffice en ben ik het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten, partners en vendoren. Ik houd ervan om voor iedereen klaar te staan en het geeft mij voldoening als ik die werkzaamheden uit handen kan nemen, zodat een ieder in…..

Over ons Neem contact op