De technologische ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Bepaalde functies zijn in de loop van de tijd al niet meer weg te denken, terwijl dit een jaar of tien geleden nog niet voor te stellen was. Automation is een goed voorbeeld van één van deze ontwikkelingen.

Wat is automation?

Automation is een verzamelnaam voor technologie die bepaalde handelingen heeft vervangen door een automatisch proces. Deze handelingen werden tot voor kort voornamelijk door mensen gedaan, maar door alle ontwikkelingen zijn hier nu programma’s voor die dit helemaal kunnen verzorgen, zonder dat daar iemand op allerlei knoppen moet drukken. Tegenwoordig kunnen verschillende opeenvolgende handelingen gecombineerd worden in één proces worden uitgevoerd en in veel gevallen ook gecontroleerd.

Wat is automation?
Minder fouten

Minder fouten

Je kunt het je voorstellen: daar waar er een computer wordt gebruikt, zijn minder mensen nodig. Denk alleen al aan het productieproces van een willekeurig product. Bijvoorbeeld een auto: waar de eerste auto’s door meerdere mensen helemaal handmatig werden geassembleerd en gecontroleerd, gaat dat tegenwoordig volledig automatisch. Een enorme tijdswinst en uiteindelijk zal de investering in de techniek zichzelf weer terugverdienen. Niet alleen de tijdwinst is hierbij bepalend, maar vooral ook het feit dat de machine altijd alles op dezelfde wijze uitvoert en daarmee de kans op fouten minimaliseerd. Hetzelfde geldt hierbij voor automatisering van handelingen door slimme software toe te passen.

Hulp?

FlexVirtual is een organisatie die graag helpt met het automatiseren van de IT infrastructuur van jouw onderneming. Door losse taken te automatiseren blijft de regie in eigen handen en is het (productie)proces gewaarborgd.

Hulp?

NIEUWSTE CASES

Projecten waar we trots op zijn

Partners van FlexVirtual

OPLOSSINGEN

Wat wij doen

Coriene Kreulen

Als spin in het web regel ik alle zaken op de backoffice en ben ik het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten, partners en vendoren. Ik houd ervan om voor iedereen klaar te staan en het geeft mij voldoening als ik die werkzaamheden uit handen kan nemen, zodat een ieder in…..

Over ons Neem contact op