Lunch & Learn webinar

Ook snel en eenvoudig een Digitale Werkplek?

Ben je geïnteresseerd in het tegelijkertijd volgen van een webinar en het nuttigen van je boterham?

Rond het middaguur ga je tijdens de lunch ook ‘food for thought’ ontvangen op het vlak van ICT-onderwerpen.

In een reeks webinars waarin steeds een ander thema wordt uitgelicht, biedt FlexVirtual je die kans. Halverwege de dag even de zinnen op een nuttige manier verzetten en als je wilt jouw lunch bezorgd via ThuisBezorgd.nl.

Het onderwerp van de eerstvolgende webinar gaat over het werken op afstand. FlexVirtual vindt dat je op een supersnelle en zeer eenvoudige manier je digitale werkplek met data én applicaties zou moeten kunnen creëren. Dat kan bijvoorbeeld met Nutanix Xi Frame, waarbij Desktop-as-a-Service én Workspace Experience hand in hand gaan.

Is jouw interesse gewekt?

Schrijf je dan nu in voor het FlexVirtual webinar met als gast Ruben Spruijt, specialist op het gebied van virtuele werkplekken en werkzaam voor Nutanix.

Ruben demonstreert dat Nutanix Xi Frame het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze VDI-werkplekken te gebruiken (VDI staat voor Virtuele Desktop Infrastructuur).

Dit kan gerealiseerd worden binnen een publieke ‘cloud provider’ naar keuze of op locatie, indien gewenst.

Schrijf je in en houd onze website in de gaten voor toekomstige Lunch & Learns!

Registreer hier

Dag: donderdag 18 juni 2020

Tijdstip: 12:00 – 13:00

Simon Huizenga

Klanten ondersteunen met alle creativiteit en kennis die ik heb: daar krijg ik energie van! De afgelopen 15 jaar heb ik enorm veel technische ervaring opgedaan, waardoor ik heel goed ’out of the box’ kan denken. Technische kennis is belangrijk, maar het snappen van het proces om tot een goede…..

Over ons Neem contact op