Nieuws

FlexWrkPlk biedt dé oplossing op het gebied van ICT werkplekken

Als aanvulling op FlexVirtual is FlexWrkPlk 9 maanden geleden gestart met het creëren van een totaaloplossing voor de ICT werkplek, waarbij volledige ontzorging centraal staat. Inmiddels kunnen wij (als team Flex) met trots delen dat wij de eerste klanten al hebben mogen voorzien van een op maat gemaakte oplossing!

‘Hardware, software, én beheer’

FlexWrkPlk levert alle benodigde hardware en installeren het, indien gewenst, op de locatie van de klant, voor een vast bedrag per maand! Zij adviseren welk type laptop, monitor en accessoires klanten nodig hebben voor ultiem werkcomfort, maken deze producten volledig werk-gereed, waarbij experts alle data en software op locatie op de juiste manier overzetten.

Indien gewenst beheren zij jouw werkplek proactief om juiste beveiliging te garanderen. Na de looptijd van 12/24/36 maanden neemt FlexWrkPlk de hardware weer in, waarna het gecertificeerd leeggespoeld wordt en het een tweede leven krijgt, niet alleen voordelig maar ook duurzaam!

Kijk voor meer informatie over onze oplossing op www.FlexWrkPlk.nl, of neem direct contact met ons op via hallo@FlexWrkPlk.nl!