Nieuws

FlexVirtual werkt samen met NorthC

We zijn blij en trots dat we partner van NorthC zijn geworden, de grootste regionale aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Met FlexVirtual als partner wordt de migratie van bestaande omgevingen naar NorthC een stuk eenvoudiger. FlexVirtual heeft al ruim tien jaar ervaring met complexe datacentermigraties en zorgt voor een professionele en veilige overstap van on-premises serverruimte naar externe datacenters, oftewel migration-as-a-service.

northc datacenters

Over NorthC

NorthC is dé marktleider in regionale datacenters en betrouwbare aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. Carrier- en cloudneutraal. NorthC opereert met inmiddels tien datacenters in het hart van de metropoolregio’s Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Waar jouw organisatie ook gevestigd is: NorthC is dus altijd in de buurt.

De voordelen

Veiligheid en continuïteit staan voorop bij NorthC, om ervoor te zorgen dat jouw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. En NorthC biedt je daarnaast bijna onbegrensde schaalbaarheid. De Region Connect Ring verbindt alle regionale datacenters met elkaar via een zeer snel en redundant glasvezelnetwerk. Hierdoor krijg je in feite één gigantisch virtueel Nederlands datacenter tot je beschikking.

Meer weten?

FlexVirtual en NorthC helpen je bij je digitale transitie. Stap voor stap. Of je nu kiest voor de private cloud, public cloud of voor een hybride oplossing: wij helpen je op weg. Neem contact met ons op via tel. 088-244 2440 of mail naar hallo@flexvirtual.nl voor meer informatie.