Nieuws

FlexVirtual werkt samen met Arctic Wolf

Over Arctic Wolf

Arctic Wolf® is de marktleider in security operations. Arctic Wolf helpt bedrijven zich te beschermen tegen cyberrisico’s door een geavanceerd Security Operations Center (SOC) inclusief Security information and event management (SIEM)-platform als een managed service aan te bieden.

Hoe werkt het?

Het cloud-native Arctic Wolf-platform integreert met jouw bestaande security-oplossingen en je netwerk, en monitort alle data om bedreigingen tijdig te signaleren. Het Arctic Wolf Concierge Security® Team werkt als een verlengstuk van jouw organisatie en alarmeren jou als het moet. Zij zorgen voor 24×7 monitoring, detectie en respons, evenals continu risicobeheer om jouw organisatie proactief te beschermen en jouw beveiliging te versterken.

Kijktip: Ferry Flex ontdekt Arctic Wolf

Ferry hoort steeds vaker dat bedrijven gehackt worden of getroffen zijn door ransomware.
Hoe kan hij zich daartegen beschermen?
Moet hij investeren in nog meer tools of mensen, of kan het eenvoudiger?
Ferry Flex zoekt het uit!

Managed Detection & Response (MDR)

Onze MDR-dienstverlening die we leveren in samenwerking met Arctic Wolf omvat 24×7 monitoring van jouw netwerk, endpoints en hybride cloud-omgeving. Doordat cyberaanvallen tijdig worden gedetecteerd kan de response en het herstel direct worden ingezet.

Nieuw

Arctic Wolf® Incident Response JumpStart Retainer

Op het moment dat ransomware of een andere cyberdreiging toeslaat dan wil je niet meer hoeven na te denken over de vraag: ‘Wat doen we nu?’. De Incident Response JumpStart van Arctic Wolf is het antwoord op die vraag, en een actieplan in één.

Een nieuwe benadering van de Incident Response (IR) Retainer

Om voorbereid te zijn op een cyberaanval hoeft een organisatie geen blok IR-uren van tienduizenden euro’s aan te schaffen. De Arctic Wolf IR JumpStart Retainer combineert een toonaangevende SLA met reactietijd van 1 uur met proactieve IR planning om vertrouwen en veerkracht op te bouwen, zonder de kosten vooraf van traditionele IR retainers.

IR Plan Builder

De IR Plan Builder is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met het herstellen van cyberaanvallen bij grote en kleine organisaties. Het voert jouw organisatie door een online proces voor het verzamelen van de informatie die daarvoor nodig is.

IR Plan Beoordeling

Arctic Wolf® beoordeelt jouw incident response plan om eventuele hiaten en ontbrekende informatie te identificeren die vertragingen veroorzaken tijdens de respons op datalekken en andere grote incidenten.

Meer weten?

Bij FlexVirtual zoeken we continu naar innovaties die complexe ICT eenvoudiger maken. Dankzij ons partnership met Arctic Wolf kunnen wij ook voor jouw organisatie enterprise-niveau bescherming realiseren. Wil je hier meer van weten? Neem contact met ons op via tel. 088-244 2440 of mail naar hallo@flexvirtual.nl voor meer informatie.