Activiteiten

FlexVirtual sponsor van Dell Technologies Forum

We zijn erg blij om sponsor te zijn van het Dell Technologies Forum in Utrecht! Van de nieuwste producten en oplossingen tot de opkomende trends van morgen: ontdek hoe wij samen met Dell Technologies kunnen helpen bij het bepalen en uitvoeren van jouw IT-strategie.

Neem tijdens het Forum deel aan de FlexVirtual Lunch & Learn-sessie:

Ransomware slaat toe! En nu?

Spreker: Peter Oudman, ICT-consultant bij FlexVirtual

Het was een doodgewone maandagochtend. Het was half 9 en Peter had net zijn eerste bak koffie op toen hij werd gebeld door een klant. Hij nam vrolijk op met: ‘Goedemorgen! Hoe gaat het met je?’. Maar die vrolijkheid was snel voorbij toen de klant vertelde dat hij nergens meer kon inloggen…

In deze ‘Lunch & Lessons Learned’-sessie neemt Peter Oudman je ‘real life’ mee in de hectische situatie die ontstaat na een geslaagde ransomware-aanval. Hij legt uit waardoor de aanvallers in eerste instantie toegang konden krijgen tot de systemen waarna ze deze konden versleutelen. Daarnaast gaat hij dieper in op de technische en architectuurkeuzes die zijn gemaakt waardoor het effect van de aanval uiteindelijk beperkt bleef, en de organisatie geen losgeld heeft moeten betalen. Het belooft een interessante en vooral leerzame sessie te worden!

Meld je nu aan voor het Dell Technologies Forum

Details

21 november 2023 van 11.00 tot 18.45 uur

Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht