Nieuws

FlexVirtual en Nutanix sponsors van World Cup Dammen

Van zondag 16 oktober tot en met zondag 23 oktober wordt door Hijken DTC de traditionele damweek georganiseerd. Uniek is dat het damevenement dit jaar een officiële World Cup is geworden! Op zaterdag 22 oktober wordt aansluitend een Europees Kampioenschap Rapid georganiseerd, en op zondag 23 oktober een Europees Kampioenschap Blitz. Kortom: alle ingrediënten voor een damspektakel met internationale allure zijn aanwezig.

Prof. Erik Scherder en wereldkampioen dammen Roel Boomstra

Voor dit evenement zijn prof Erik Scherder (Nederlandse hoogleraar neuropsychologie) en regerend wereldkampioen Roel Boomstra bereid gevonden om als ambassadeurs op te treden. Op woensdag 19 oktober verzorgt prof Erik Scherder een masterclass over dammen en het menselijk brein. Roel Boomstra is al jarenlang betrokken bij Hijken DTC, zal deelnemen aan het evenement en zal o.a. tijdens nevenactiviteiten met zijn visie op dammen verder kleur geven aan het evenement.

Prof. Erik Scherder en wereldkampioen dammen Roel Boomstra

Ben jij er ook bij?

Als hoofdsponsor nodigen we je van harte uit om op 19 oktober de World Cup Dammen samen met ons te bezoeken. Aanmelden kan via dit mail adres. Vergeet je niet aan te geven met hoeveel personen je komt? Het adres is VOLTA Beilen, De Omloop 5, 9411 KA Beilen. Informatie over parkeergelegenheid volgt na aanmelding.

Programma

Programma

11:30 uur – Inloop
11:45 uur – Opening en start lezing
12:30 uur – Gezonde lunch en ondertekenen Sportakkoord Midden-Drenthe 2020-2023
14:00 uur – Paneldiscussie met Erik Scherder
15:00 uur – Netwerkborrel met hapjes
15:00 uur – Start middagronde World Cup Dammen – rondleiding

Graag tot 19 oktober!

Team FlexVirtual