Nieuws

FlexVirtual Europees Partner en Europees shirtsponsor Donar 2021-2023

Donar start met het Groningse ICT bedrijf FlexVirtual een nieuw Europees avontuur. De komende 3 seizoenen is FlexVirtual Europees Partner en Europees shirtsponsor. Daarnaast is FlexVirtual zichtbaar op de LED boarding en in tal van andere uitingen.

Alex Pelster, directeur van FlexVirtual, over de samenwerking met Donar: “In deze turbulente tijden hebben we allemaal behoefte aan positief nieuws. Bij FlexVirtual blijven we optimistisch en gaan we altijd voor de driepunter.

Ik vind het dan ook geweldig om de komende 3 jaren sponsor van Donar in Europa te zijn. Samen met Donar gaan we vol voor de winst! #Together”

“De link met Donar is gemaakt vanuit Ambitie en Topsport. De ambitie om op het hoogste niveau (Champions League) te spelen is herkenbaar. Ook onze consultants halen het maximale uit zichzelf om de ICT omgeving van de klant te transformeren. Daarnaast hebben we samen met onze relaties de afgelopen 2 jaar mogen genieten van het dynamische spelletje van Donar. Uiteraard hopen we snel weer samen met alle fans te juichen in de MartiniPlaza!”

Henk Emmens (Bestuurslid commerciële zaken) van Donar: “Wij zijn erg trots en verheugd met FlexVirtual als nieuwe Europees Partner én Europees shirtsponsor voor de komende drie seizoenen. Sinds 2018 is FlexVirtual al lid van de businessclub. In deze periode heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen wat heeft geleid tot een intensievere samenwerking.” Peter Lankreijer (Commercie groot zakelijk) van Donar “In de komende jaren willen we structurele deelname aan de FIBA Basketball Champions League realiseren en deze geweldige samenwerking past bij de ambitie die Donar uitspreekt”. FlexVirtual zal de komende drie seizoenen prominent zichtbaar zijn op het Europese uit én thuis shirt van Donar. We verwachten dat deze volgende stap voor beide partijen de groei realiseert die we voor ogen hebben en dat we de samenwerking met FlexVirtual de komende jaren kunnen continueren en uitbouwen.”

Het van oorsprong Groningse ICT bedrijf is inmiddels 10 jaar in Groningen gevestigd. FlexVirtual heeft gerenommeerde klanten door heel Nederland en levert innovatieve ICT voor zowel het datacenter als de werkplek. FlexVirtual helpt haar klanten met complexe vraagstukken en levert creatieve en passende oplossingen.

Maak verder kennis met FlexVirtual via www.flexvirtual.nl/over-ons.