Nieuws

FlexVirtual Brewtanix aftermovie

Afgelopen woensdag 1 juni 2022 vond de tweede editie van de FlexVirtual Brewtanix plaats bij brouwerij Baxbier in Groningen. Brewtanix staat voor het informeel samen met collega’s uit het werkveld een borrel drinken met daarbij een korte update door sponsoren en klanten.

Update Nutanix

Nutanix heeft een korte update gegeven over haar platform en met name haar 2.0 portfolio waarbij de vele producten nieuwe namen hebben gekregen. De nieuwe namen van de producten geven direct aan wat het product doet, in tegenstelling tot de oude naam waarbij dat niet altijd direct duidelijk was.

Update Nutanix
Update HYCU

Update HYCU

HYCU heeft als dataprotectie vendor kort uiteengezet dat ze een nauwe band met Nutanix hebben en dat ze dataprotectie cloud onafhankelijk en native per cloudprovider van de grond af aan hebben opgebouwd. Daarbij maakt het HYCU niet uit waar de workloads staat en waar de backup moet landen of waar het gerestored moet worden. Azure, AWS, Google maar ook on-prem wordt ondersteund. Migratie en Disaster Recovery is daarbij ook mogelijk! Air-gap, belangrijk in geval van ransomware is ook zeker onderdeel van de oplossing! HYCU heeft ook de R-score ontwikkeld waarmee inzichtelijk wordt hoe goed jij bent voorbereid op het herstellen van een Ransomware aanval.

Klanten aan het woord

Gedurende een kort interview hebben onze klanten Mischa van der Geest van Feenstra en Wytze Land van Kabelnoord aangegeven waarom ze hebben gekozen voor de oplossingen van de sponsoren, welke keuzes daar belangrijk in zijn geweest en hoe FlexVirtual daarbij heeft geholpen.

Klanten aan het woord
Rondleiding

Rondleiding

Een rondleiding met uitgebreide uitleg over het proces van het brouwen van bier en hoe Baxbier dat invult mocht natuurlijk niet ontbreken. Onder het genot van een vers getapt biertje en de geuren vanuit de brouwerij kunnen we zeggen: “het kon minder”.

Aftermovie

Om een compleet beeld te geven van de avond kan een aftermovie niet ontbreken: