flashblade

Pure Storage FlashBlade

Pure Storage kent twee FlashBlade types:

  • FlashBlade//S
  • FlashBlade//E

Pure Storage FlashBlade//S

Maak je ongestructureerde data eenvoudiger
Pure Storage FlashBlade//S is het enige scale-out-opslagplatform dat jouw moderne ongestructureerde databehoeften efficiënt ondersteunt door het leveren van geavanceerde mogelijkheden zonder complexiteit.

Elimineer traditionele schaalbare opslagbeperkingen

Met FlashBlade//S kunnen capaciteit en prestaties onafhankelijk van elkaar worden geschaald en in de loop van de tijd voortdurend worden verbeterd. Deze unieke modulaire opslagarchitectuur biedt flexibele verbruikskeuzes terwijl verspilling tot een minimum wordt beperkt door minder stroom en ruimte te gebruiken.

Ongeëvenaarde ervaring met datamanagement

FlashBlade//S is een high-performance geconsolideerd opslagplatform voor zowel file- als objectworkloads, en levert een vereenvoudigde ervaring voor infrastructuur en datamanagement. Een platform dat makkelijk is in aanschaf, makkelijk te installeren, makkelijk uit te breiden en makkelijk te verbeteren – in momenten, niet maanden.

Sneller inzicht

In tegenstelling tot standaard SSD-gebaseerde of retrofitted spinning-diskoplossingen, maakt FlashBlade//S gebruik van Pure’s toonaangevende, all-flash-hardware- en software-innovatie en is gebouwd met behulp van een all-QLC-architectuur en DirectFlash®-modules. De beste oplossing in zijn klasse is ontworpen om data-intensieve, ongestructureerde workloads efficiënt te ondersteunen, met een ongeëvenaarde dichtheid, capaciteit en prestaties.

Gemakkelijk schaalbaar om aan toekomstige eisen te voldoen

Met het modulaire FlashBlade//S-platform kun je capaciteit en prestaties onafhankelijk schalen om te blijven voldoen aan de behoeften en groeiprognoses – voor meer efficiëntie en minimale verspilling. Het houdt de complexiteit laag en de prestaties hoog door gebruik te maken van een gedistribueerde metadata-architectuur, DirectFlash-modules en geïntegreerde netwerkmodules.

Opslag die na verloop van tijd beter wordt

Automatische, niet verstorende hardware- en software-upgrades met Evergreen//Forever™ verlengen de levensduur van het platform. Een flexibel verbruiksmodel maakt het gemakkelijk aanpasbaar aan jouw bedrijfsbehoeften met voorspelbare kosten, zonder beperkingen.

Pure Storage FlashBlade//E

FlashBlade//E™ is een all-flash, capaciteits geoptimaliseerd unified file en object storage platform ontworpen om de massale groei en het beheer van ongestructureerde data aan te kunnen.

Maak een einde aan de complexiteit van disk voor de dagelijkse file- en objectworkloads. FlashBlade//E™ biedt een betere manier om datagroei efficiënt, eenvoudig en duurzaam te beheren, met de beste gebruikservaring en de laagste langetermijnkosten.

Indrukwekkende rendabiliteit voor Repository Workloads

Beheer de groei van jouw ongestructureerde data met ongeëvenaarde efficiëntie. FlashBlade//E is ontworpen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid met een aantrekkelijke aanschafprijs en de laagste langetermijnkosten. Met de maximale waarde voor jouw ongestructureerde data bespaart FlashBlade//E je energie, ruimte en geld.

Naadloos en moeiteloos management

Bespaar op operationele overhead met ongecompliceerde opslag die schaalbaar is zonder toenemende complexiteit of extra resources om te beheren. FlashBlade//E elimineert data-uitdagingen met een scale-out ongestructureerde data repository geoptimaliseerd voor multi-petabyte workloads.

Voortdurende innovatie

Krijg cloud-achtige eenvoud en flexibiliteit met extra controle. De naadloze integratie van toonaangevende hardware- en software-innovatie maakt dit het laatste scale-out opslagplatform dat je nodig hebt voor jouw ongestructureerde data, vandaag, morgen en voor altijd.

Capaciteit

Als kosteneffectieve diskvervanger gaat het hier om 40x48TB Direct Flash-modules per chassis
FlashBlade //E start bij 4PB, Groeit met stappen van 2PB

Meer weten?

Wil je meer weten over de Pure Storage FlashBlade? Neem dan contact met ons op.

Marcel Koops

Naast het optimaliseren van de werkomgeving en het reduceren van doorlopende kosten, is de persoonlijke aanpak in de markt een belangrijke factor waar ik mij op focus. Ik doe graag zaken met mensen, die net als ik, voor een lange termijn relatie gaan. Het luisteren en nakomen van afspraken vormen…..

Over ons Neem contact op