Facts, food & tall ships op DelfSail 2024

Op donderdag 13 juni organiseert FlexVirtual in samenwerking met onze partners het evenement ‘Volle kracht vooruit met ICT-innovatie’. Na de informatieve presentaties in Appingedam meren we aan op topzeilschoener ‘de Jantje’ om DelfSail vanaf het water mee te maken. Het belooft een interessante en onvergetelijke dag te worden!

Volle kracht vooruit met ICT-innovatie

ICT vormt de basis voor succesvolle bedrijfsvoering. Maar hoe navigeer je succesvol door de ‘oceaan’ van ICT-opties die er vandaag de dag zijn? Hoe zet je jouw koers uit, maar ben je ook in staat om tijdig de bakens te verzetten wanneer dat nodig is? Je hoort het op 13 juni.

Over Delfsail

Parades, feesten, schepen en muziek: de 7e editie van DelfSail is van donderdag 13 tot en met zondag 16 juni 2024. Het evenement wordt gehouden in Delfzijl, waar de Tall ships, het Nederlands varend erfgoed en de historische Hollandsche zeilvloot afgemeerd liggen. Inmiddels is bekend dat de bekende Tall ships El Galeon en Pascual Flores naar het nautische evenement komen.

Inhoudelijk programma

Volgt

Details

15.00 uur: We vertrekken met de bus vanuit Groningen
16.00 uur: Start presentaties in Restaurant de Basiliek in Appingedam
18.00 uur: Vertrek per bus naar DelfSail 2024 waar we worden ontvangen met een drankje en een lokale lekkernij
19.30 uur: Ontvangst op ‘de Jantje’ voor boottocht door de haven van Delfzijl, walking dinner en networking
22.30 uur: We meren weer af in de haven waar we kunnen genieten van de vuurwerk- of lasershow
23.00 uur: We lopen naar de bus die ons weer naar Groningen brengt

Direct aanmelden

* Invitation only: deelname aan dit evenement is alleen mogelijk op persoonlijke uitnodiging. Maximaal 1 persoon per bedrijf/organisatie. *

We verwelkomen je graag op 13 juni!
Team FlexVirtual

Deze Facts, food & tall ships wordt mede mogelijk gemaakt door:

Coriene Kreulen

Als spin in het web regel ik alle zaken op de backoffice en ben ik het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten, partners en vendoren. Ik houd ervan om voor iedereen klaar te staan en het geeft mij voldoening als ik die werkzaamheden uit handen kan nemen, zodat een ieder in…..

Over ons Neem contact op