Nieuws

Eindelijk een ICT bedrijf dat ons begrijpt

In oktober 2018 is Alex Pelster, directeur van FlexVirtual geïnterviewd voor het magazine van de Businessclub De Hattrick van FC Groningen.

De Hattrick wordt verspreid onder alle de leden van de Business Club FC Groningen en zakelijke relaties van FC Groningen. Ook is het magazine te vinden in onder meer congrescentra, beursgebouwen, theaters, restaurants en op leestafels bij bedrijven en instellingen in de drie noordelijke provincies.

Innovatiecoach

FlexVirtual laat zich het best omschrijven als een árchitectenbureau voor digitale infrastructuur’. Dit door op creatieve wijze de wensen van klanten rondom complexe ICT vraagstukken te transformeren in hoogwaardige virtualisatie-, cloud en infrastructuuractiviteiten. Vanuit die aanpak afficheert FlexVirtual zich graag als ICT Innovatie Coach. En dat is geen overbodige luxe, zo blijkt.

Download hieronder het volledige artikel
foto’s: Jan Buwalda

2018-10 – Artikel FV in de Hattrick

In alle hectiek van vandaag wordt je waarschijnlijk veel bestookt met werkplek gerelateerde boodschappen. Wil je in alle rust eens sparren over de oplossing die bij jou past, plan gerust een video call met ons in!