Europees Partner en shirtsponsor van Donar

Bekijk onze oplossingen Neem contact met ons op

Europees Partner en shirtsponsor van Donar 2021-2023

Donar en FlexVirtual zijn een nieuw Europees avontuur gestart. Van 2021 tot 2023 is FlexVirtual Europees Partner en Europees shirtsponsor. Daarnaast is FlexVirtual zichtbaar op de LED boarding en in tal van andere uitingen.

De samenwerking met Donar

Alex Pelster, directeur van FlexVirtual, over de samenwerking met Donar: “In deze turbulente tijden hebben we allemaal behoefte aan positief nieuws. Bij FlexVirtual blijven we optimistisch en gaan we altijd voor de driepunter. Ik vind het dan ook geweldig om de komende drie jaren sponsor van Donar in Europa te zijn. Samen met Donar gaan we vol voor de winst!

De link met Donar is gemaakt vanuit Ambitie en Topsport. De ambitie om op het hoogste niveau (Champions League) te spelen is herkenbaar. Ook onze consultants halen het maximale uit zichzelf om de ICT-omgeving van de klant te transformeren. Daarnaast hebben we samen met onze relaties de afgelopen 2 jaar mogen genieten van het dynamische spel van Donar. Uiteraard hopen we snel weer samen met alle fans te juichen in de MartiniPlaza!”

Europees Partner en shirtsponsor van Donar 2021-2023
Donar over FlexVirtual

Donar over FlexVirtual

Henk Emmens (Bestuurslid commerciële zaken) van Donar: “Wij zijn erg trots en verheugd met FlexVirtual als Europees Partner én Europees shirtsponsor. Sinds 2018 is FlexVirtual al lid van de businessclub. In deze periode heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen wat heeft geleid tot een intensievere samenwerking.”

Peter Lankreijer (commercie groot zakelijk) van Donar: “In de komende jaren willen we structurele deelname aan de FIBA Basketball Champions League realiseren en deze geweldige samenwerking past bij de ambitie die Donar uitspreekt. FlexVirtual is prominent zichtbaar op het Europese uit- én thuisshirt van Donar. We verwachten dat deze volgende stap voor beide partijen de groei realiseert die we voor ogen hebben en dat we de samenwerking met FlexVirtual de komende jaren kunnen continueren en uitbouwen.”

Gerben Kloosterman

Ik ben Gerben Kloosterman, ICT Consultant bij FlexVirtual. Door jarenlange en diverse ervaring binnen grote enterprise klanten, maar ook kleinere organisaties ben ik in staat de juiste oplossing voor de klant te vinden. Het 'waarom' staat voorop in de keuze voor een oplossing. Gedreven, overview, pragmatisch Gerben aan het woord…..

Over ons Neem contact op