Digitalisering en innovatie in de zorg

Het aantal mensen in Nederland dat zorg nodig heeft groeit elke dag. Ziekenhuizen moeten innoveren om op een betaalbare manier kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven bieden. Maar welke eisen stelt dan aan de ICT-infrastructuur, en hoe vult het Rode Kruis Ziekenhuis dat in? Michel de Groot praat met Marcel Bunnik, Hoofd ICT bij Rode Kruis Ziekenhuis, en Alex Pelster, Directeur van FlexVirtual, over digitalisering en innovatie in de zorg.

Meer weten?

Wil je meer weten over innovatieve ICT voor de zorg, of de oplossingen van Dell Technologies? Plan dan kosteloos een uur gratis technische consultancy in met een van onze architecten. Vul dan onderstaand contactformulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of neem direct contact met ons op via hallo@flexvirtual.nl of tel. 088 244 2440.

Gerben Kloosterman

Ik ben Gerben Kloosterman, ICT Consultant bij FlexVirtual. Door jarenlange en diverse ervaring binnen grote enterprise klanten, maar ook kleinere organisaties ben ik in staat de juiste oplossing voor de klant te vinden. Het waarom staat voorop in de keuze voor een oplossing. Gedreven, overview, pragmatisch..

Over ons Neem contact op