Dell EMC PowerScale

Organisaties moet steeds meer ongestructureerde data zoals documenten, afbeeldingen en video’s opslaan. Maar dan wel op zo’n manier, dat al deze bestanden nog jarenlang beschikbaar blijven. En liefst zonder dat er nog een aparte back-up nodig is. Wat is hiervoor de beste storage-oplossing?

Dell PowerScale

Dell PowerScale is dé gloednieuwe schaalbare NAS (Network Attached Storage)-oplossing van Dell Technologies. De PowerScale is een krachtige oplossing voor de opslag en archivering van grote hoeveelheden ongestructureerde data. Het ondersteunt alle soorten ongestructureerde data; van röntgenfoto’s en MRI-scans tot videomateriaal en Office-documenten.

Ondersteuning voor elke workload

  • Kies uit all-flash, hybride en archiefnodes voor de best passende opslag voor jouw gegevens
  • Voer meerdere gegevensprotocollen uit met gelijktijdige toegang om opslagsilo’s te vermijden
  • Inzetbaar als NAS-toestel, in APEX of in de cloud

Freedom of choice

De PowerScale is beschikbaar in diverse modellen. Er is altijd een PowerScale die perfect past bij de behoefte van jouw organisatie.
All-flash nodes. Versnel veeleisende workloads met extreme prestaties en efficiëntie.
Hybride nodes. Verwerk een breed scala aan grootschalige data workloads en verlaag tegelijkertijd uw kosten.
Archief nodes. De goedkoopste manier om zowel actieve als passieve archieven te ondersteunen.
Clouddiensten. Ondersteun AWS, Microsoft Azure, Google Cloud en Oracle cloud-gebaseerde workloads met PowerScale.

Schaalbaar data management

  • Scale up, scale down of scale out naar tientallen petabytes – zonder verstoringen
  • Scan en indexeer miljarden bestanden in uw hele omgeving met DataIQ
  • Beheer uw opslaginfrastructuur met één enkele UI met CloudIQ

De PowerScale familie

PowerScale helpt de structuur in jouw gegevens te ontsluiten en het beheer van ongestructureerde data te stroomlijnen. PowerScale is de nieuwste evolutie van OneFS, het besturingssysteem dat het toonaangevende scale-out NAS-platform in de sector aanstuurt. De PowerScale-familie omvat Isilon-nodes, PowerScale-nodes en PowerScale OneFS dat op al deze nodes draait. De software gedefinieerde architectuur van OneFS geeft je schaalbare eenvoud, intelligente inzichten en de mogelijkheid om alle gegevens overal op te slaan waar het nodig is – aan de edge, in het datacenter of in de cloud.

Bescherm uw gegevens

  • Ingebouwde hoge beschikbaarheid, redundantie, beveiliging, gegevensbescherming en replicatie met OneFS
  • Bescherming tegen cyberaanvallen met geïntegreerde verdediging tegen ransomware en slimme AirGap
  • Ontworpen voor ‘6×9’ (99,9999%) beschikbaarheid

Gartner Magic Quadrant Leader

In 2021 is Dell Technologies voor het zesde jaar op rij is genoemd als Leader in the 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Distributed File Systems and Object Storage. Lees meer op de Dell Technologies website.

Meer weten over de PowerScale?

Wil je een compleet overzicht van de specificaties van de PowerScale en onderzoeken wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij laten graag in een open en eerlijke sessie zien hoe de PowerScale in jouw omgeving past.

Arjan Hendriks

IT Consultant | Software Defined Data Center | Cloud Management & Automation | End User Computing | Nutanix NTC 2016/2017/2018 | VMware vExpert 2017/2018 Maak kennis met Arjan Hoe lossen we bij FlexVirtual de ICT-uitdagingen van onze klanten op? Maak kennis met ICT-consultant Arjan Hendriks. “Het grote verschil met de…..

Over ons Neem contact op