Dell EMC PowerProtect

Bewezen en moderne cloud-gegevensbescherming

Bescherm gegevens en houd controle over het beheer van moderne cloudworkloads in jouw evoluerende fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Ga flexibel om met de groeiende behoefte en IT-complexiteit door gebruik te maken van het software defined platform voor gegevensbescherming van Dell EMC. PowerProtect Data Manager biedt ‘next gen’ gegevensbescherming die een snellere IT-transformatie mogelijk maakt, terwijl je de zekerheid hebt dat je de waarde van jouw data eenvoudig kunt beschermen en snel kunt ontsluiten.

PowerProtect-appliances voor bewezen en moderne gegevensbescherming

Houd de continue datagroei bij, beveilig bedrijfskritische applicaties en ondersteun alle workloads, waar deze zich ook bevinden. PowerProtect vereenvoudigt de gegevensbeschermingsactiviteiten en verlaagt de risico’s, zodat je kunt voldoen aan SLA’s en tegelijkertijd de kosten kunt verlagen met:

  • Speciaal gebouwde back-up Appliances
  • Geïntegreerde systemen
  • Cloud, VMware en cyberherstelmogelijkheden

Dell EMC PowerProtect Data Manager

Dell EMC PowerProtect Data Manager biedt software defined gegevensbescherming, geautomatiseerde detectie, deduplicatie, operationele flexibiliteit, self-service en IT-governance voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Beheer jouw omgeving rechtstreeks via een intuïtieve interface of stel applicatiebeheerders in staat om self-service back-up- en herstelbewerkingen uit te voeren vanuit hun eigen applicaties.

Unieke VMware-bescherming

  • Bescherm VMware-VM’s zonder onderbreking van de bedrijfsvoering
  • Zorg voor compliance en voldoe aan zelfs de strengste doelstellingen voor serviceniveaus
  • Maak gebruik van uw bestaande Dell EMC PowerProtect-appliances

Moderne dataprotectie voor de cloud

PowerProtect Data Manager biedt efficiënte mogelijkheden voor gegevensbescherming door gebruik te maken van de nieuwste evolutie van de vertrouwde Dell EMC-opslagarchitectuur voor bescherming.

Met operationele eenvoud, flexibiliteit en flexibiliteit als basis maakt PowerProtect Data Manager de bescherming, het beheer en het herstel van gegevens mogelijk in on-premises, gevirtualiseerde en cloud-implementaties, inclusief de bescherming van in-cloud workloads. Je kunt ook cloud-native workloads in meerdere publieke clouds beschermen via de geïntegreerde, op SaaS gebaseerde PowerProtect Cloud Snapshot Manager.

De voordelen van Dell EMC PowerProtect

Verhoog jouw weerbaarheid met PowerProtect Cyber Recovery-mogelijkheden om snel te herstellen van cyberincidenten.

Het modulaire ontwerp maakt een flexibele uitrol van nieuwe functies en updates mogelijk. Zo kan jouw IT-omgeving snel evolueren om aan toekomstige eisen te voldoen.

Software gedefinieerd: zorg voor flexibele gegevensbescherming en compliance tussen applicaties en cloud-native IT-omgevingen.

Multi-cloud geoptimaliseerd: breid bescherming uit naar de cloud met back-up naar cloud, back-up in de cloud, retentie op lange termijn en disaster recovery in de cloud.

Zelfbediening: back-ups rechtstreeks vanuit applicaties maken en terugzetten.

Cloud-gebaseerde monitoring en analyses: telemetrie, machine learning en predictive analytics om proactief actie te ondernemen en problemen snel op te lossen.

Garandeer de beschikbaarheid van VM’s zonder downtime

Moderniseer de manier waarop je jouw virtuele VMware-machines beschermt met Transparent Snapshots. Transparent Snapshots vereenvoudigt back-ups van VM-images en heeft vrijwel geen impact op uw VM’s of VM-resources, en werkt met alle door VMware ondersteunde opslag. De innovatie van Transparent Snapshots verhoogt de prestaties van back-ups, verlaagt de kosten, vereenvoudigt het beheer en verlaagt het risico op gegevensverlies.

Met PowerProtect kan je rekenen op:
Tot 5x snellere back-ups en
Tot 5x lagere VM latency

Gegevensbeveiliging voor Kubernetes-workloads

Dell EMC heeft zich aangesloten bij de open source-inspanningen van VMware om deel te nemen aan de Velero-community en bij te dragen aan de ontwikkeling van Velero. Dell EMC PowerProtect Data Manager bouwt voort op het Velero-project om een oplossing voor gegevensbescherming te bieden die applicatieconsistente back-ups en restores mogelijk maakt en die altijd beschikbaar is voor Kubernetes in on-premises en in-cloud workloads, hybride VMware-cloudomgevingen en moderne Tanzu-applicaties.

Meer weten over de PowerProtect?

Wil je een compleet overzicht van de specificaties van de PowerProtect en onderzoeken wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij laten graag in een open en eerlijke sessie zien hoe de PowerProtect in jouw omgeving past.

Marcel Koops

Naast het optimaliseren van de werkomgeving en het reduceren van doorlopende kosten, is de persoonlijke aanpak in de markt een belangrijke factor waar ik mij op focus. Ik doe graag zaken met mensen, die net als ik, voor een lange termijn relatie gaan. Het luisteren en nakomen van afspraken vormen…..

Over ons Neem contact op