DELL Networking met SmartFabric

Complexiteit is kenmerkend voor traditionele datacenter networking. Als je dan iets (nieuws) in wil zetten zoals een DELL EMC PowerStore storage systeem dan wil men vaak eerst op training, moeten er test exemplaren besteld worden en kan er pas gestart worden nadat men ervaring heeft opgedaan met de nieuwe netwerk apparatuur. Dat kan al snel zo’n 6 maanden duren. Het resultaat: je kan als bedrijf niet kan innoveren met de snelheid die je zou willen.

Networking zonder beperkingen

Dell Networking kan hierbij helpen met innovatieve technologie genaamd SmartFabric. Met DELL EMC SmartFabric is het mogelijk om netwerk apparatuur snel inzetbaar te maken. Dus: vandaag bestellen, morgen leveren en overmorgen werken. De droom van elke CIO!

Software defined netwerk

Aan de achterkant is er natuurlijk technologie die dit mogelijk maakt. Door met technologie en automatisering de complexiteit te verbergen, kan je het netwerk efficiënter, sneller en betrouwbaar inzetbaar maken. Hierdoor creëer je ook voor networking een cloud like experience. Net zo flexibel en simpel als de public cloud.

SmartFabric Director

De Dell EMC SmartFabric Director zorgt voor een overkoepelende beheersinterface die het fysieke en virtuele netwerk bij elkaar brengt.

SmartFabric automatiseert handelingen en voorkomt daarmee fouten. Het geeft daarnaast inzicht in de systemen waardoor monitoring eenvoudiger wordt.

Vereenvoudig het operationele beheer van je software defined netwerk

De Dell EMC SmartFabric Director vereenvoudigt de provisioning, monitoring en probleemoplossing van onderliggende fysieke fabrics met intelligente integratie, zichtbaarheid en controle voor gevirtualiseerde overlays.

  • Creëer snel een voor VMware geschikt fabric
  • Verminder met behulp van automatisering het aantal stappen van netwerkconfiguraties met 98%.
  • Implementeer een fabric in slechts een paar minuten

Verhoog de efficiëntie in virtuele en fysieke netwerkomgevingen

Verlaag de operationele kosten door exact de juiste hoeveelheid netwerkbronnen te leveren en monitoren.

  • Voorkom overprovisioning van het netwerk
  • Elimineer handmatige bedieningsfouten tijdens configuraties
  • Voorkom dure probleemoplossingen om handmatige configuratiefouten te vinden

Een korte overview wat Smartfabric doet:

Een demonstratie van Dell SmartFabric op TechField day

Alex Pelster

Als ondernemer met een echte ’startup-mentaliteit’ heb ik virtualisatie binnen FlexVirtual en haar klanten naar een hoger niveau gedreven. Als directeur en ondernemer zoek ik samen met mijn team continu naar de beste vertaling van klantbehoeften. Gespecialiseerd in virtualisatie en innovatietechnologieën en directeur en business development manager bij FlexVirtual...

Over ons Neem contact op