Xelvin – Bitdefender

Xelvin:

FlexVirtual’s klant Xelvin is een specialist in het detacheren van ondernemende technici uit heel Europa. Dit doet zij door de vraag en het aanbod van haar opdrachtgevers en haar kandidaten goed te inventariseren en op elkaar af te stemmen. Zo is het mogelijk om adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Antimalware:

Xelvin heeft te maken met veel persoonlijke en gevoelige informatie van zowel de werkgever als de werknemer. Om deze vertrouwelijke informatie te beschermen tegen cybercrime werd in het verleden een antimalware-oplossing gebruikt van een andere vendor. Maar met meer dan 40.000 spam-e-mails die iedere week richting Xelvin’s Exchange servers, workstations en virtuele machines werden afgevuurd, kwamen er toch nog 100-200 spam-berichten doorheen.

Dit werkte productieverstorend en zorgde voor een hoop extra opruimwerk bij de ICT-beheerders. Daarnaast werden er regelmatig rechtmatige e-mails ten onrechte als malware aangemerkt. Het updaten van de policies die dit kunnen voorkomen was een tijdrovende bezigheid door de verschillende beheerconsoles die werden gebruikt voor Endpoint-management, file servers en Exchange-protectie.

De tijd was rijp voor een nieuwe antimalware-oplossing!

Bitdefender:

Lees in de Bitdefender case-study waarom Xelvin voor Bitdefender heeft gekozen.

Download de case-study

casestudy Xelvin Bitdefender

Marcel Koops

Naast het optimaliseren van de werkomgeving en het reduceren van doorlopende kosten, is de persoonlijke aanpak in de markt een belangrijke factor waar ik mij op focus. Ik doe graag zaken met mensen, die net als ik, voor een lange termijn relatie gaan. Het luisteren en nakomen van afspraken vormen…..

Over ons Neem contact op