Rivierenland Ziekenhuis Tiel

Pure Storage & Rivierenland Ziekenhuis

Met gepaste trots kondigt FlexVirtual de publicatie aan van de Pure Storage Referentie Case voor Rivierenland Ziekenhuis Tiel. Binnen de zorg is het ziekenhuis in Tiel het eerste ziekenhuis dat Pure Storage opneemt in haar redundante infrastructuur. Pure Storage biedt een slimme opslagmogelijkheid voor het ziekenhuis die ’efficient’, ’effortless’ en ’evergreen’ is. ’Efficient’ omdat het gewoon werkt. ’Effortless’ omdat het naast de korte implementatietijd van slechts vier uur nauwelijks beheerinspanning vergt. En ‘evergreen’ vanwege het unieke en in de markt ongeëvenaarde supportmodel.

Innovatie

Jacco Juist (Hoofd ICT) vertelde ons dat de voordelen altijd op verschillende manieren worden afgewogen. Intern in het ziekenhuis moet men bijvoorbeeld de afweging maken tussen de aanschaf van een Pure Storage systeem of de aanschaf van een couveuse. Dat laat maar weer zien dat door innovatief te blijven ook ‘het huis’ overtuigd was dat ICT vóór hun werkt.

‘We kunnen in de toekomst doorgroeien zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Zelfs als het gaat om integratie van ons beeldarchief met een PACS (Picture Archiving and Communication System).’

Jacco Juist, Hoofd ICT

Lage beheerslast, focus op zorg

Wie loopt er niet warm voor lage beheerslasten? FlexVirtual samen met het ICT-team van Ziekenhuis Rivierenland Tiel wel! Een paar uurtjes monitoren en updaten per kwartaal, klinkt ons als muziek in de oren. Met de inzet van Pure Storage kan men zich bij Rivierenland focussen op waar het echt om draait, namelijk de zorg!

Uniek support

Het Evergreen programma ‘ForEverFlash’, garanties op Latency onder de 1 milliseconde en een Flat Fee Support maken dat wij als FlexVirtual de voordelen eenvoudig kunnen presenteren aan onze klanten. Deze referentiecase helpt ons als FlexVirtual, Pure Storage nog beter onder de aandacht te brengen.

‘Door de integratie met Pure Storage hoef je bij grote veranderingen niet alles meer te vernieuwen. Het is echt een toekomstbestendige oplossing.’

Alex Pelster, Directeur FlexVirtual

Meer weten?

Wil je meer weten over Pure Storage, Ziekenhuis Rivierenland Tiel en de referentiecase?

Simon Huizenga

Klanten ondersteunen met alle creativiteit en kennis die ik heb: daar krijg ik energie van! De afgelopen 15 jaar heb ik enorm veel technische ervaring opgedaan, waardoor ik heel goed ’out of the box’ kan denken. Technische kennis is belangrijk, maar het snappen van het proces om tot een goede…..

Over ons Neem contact op