Feenstra innoveert ICT met FlexVirtual, Nutanix en HYCU

Feenstra innoveert ICT met FlexVirtual, Nutanix en HYCU. “In het verleden werden wij beperkt door de mogelijkheden van onze PaaS-leverancier. Met Nutanix, HYCU en FlexVirtual bepalen wij zelf hoe hoog we de lat leggen.”

Nieuwe storage en back-up voor GP Groot

GP Groot moest de verouderde hardware in het datacenter vervangen. In nauwe samenwerking met FlexVirtual hebben zij gekozen voor een oplossing op basis van Pure Storage, Veeam en ExaGrid. “Er staat hier een superstabiele oplossing met een enorm hoge beschikbaarheid, waar we ontzettend tevreden over zijn.”

Rivierenland Ziekenhuis Tiel

Met gepaste trots kondigt FlexVirtual de publicatie aan van de Pure Storage Referentie Case voor Rivierenland Ziekenhuis Tiel. Binnen de zorg is het ziekenhuis in Tiel het eerste ziekenhuis dat Pure Storage opneemt in haar redundante infrastructuur.

Xelvin – Bitdefender

FlexVirtual’s klant Xelvin is een specialist in het detacheren van ondernemende technici uit heel Europa. Dit doet zij door de vraag en het aanbod van haar opdrachtgevers en haar kandidaten goed te inventariseren en op elkaar af te stemmen.