BNP Paribas 3 Step IT

FlexVirtual werkt samen met BNP Paribas 3 Step IT. Deze alliantie helpt organisaties met het op een veiligere en duurzamere manier aanschaffen van technologische bedrijfsmiddelen en effectief beheer van de levenscyclus hiervan. Samen bieden wij maatwerk oplossingen waarmee je IT-middelen op een eenvoudige, duurzame en veilige manier kunt aanschaffen, bewaken en vernieuwen.

Financiering op maat

Stroomlijn je hardware lifecycle management. Spreid je investering in je ICT apparatuur, in plaats van een grote investering vooraf naar een bedrag per maand, voor een vaste looptijd, waarbij de restwaarde alvast wordt teruggegeven. Voorspelbare kosten helpen bij het beheren van jouw budget en uitgaven.

In aanmerking komende apparatuur*

  • Desktop-computers, laptops en randapparatuur
  • Mobiele devices zoals smartphones en tablets
  • Software
  • Printapparatuur
  • Datacenter-hardware
  • Gespecialiseerde technologie zoals AV-systemen, medische behandelunits, robots en andere fabricagehulpmiddelen, en led-verlichtingssystemen.

* Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Lifecycle management

BNP Paribas 3 Step IT biedt een complete oplossing voor het beheer van de technologische levenscyclus. Het bedrijf helpt je om IT-apparatuur aan te schaffen, te beheren en te vervangen op een kostenefficiënte, effectieve, veilige en duurzame manier. Bij elke stap heb je toegang tot een portaal waarmee je jouw apparatuur in realtime kunt aanschaffen, volgen en beheren en uiteindelijk kunt vernieuwen.

Simon Huizenga

Klanten ondersteunen met alle creativiteit en kennis die ik heb: daar krijg ik energie van! De afgelopen 15 jaar heb ik enorm veel technische ervaring opgedaan, waardoor ik heel goed ’out of the box’ kan denken. Technische kennis is belangrijk, maar het snappen van het proces om tot een goede…..

Over ons Neem contact op